Mancaruri cu carne

Pui cu bame si ceapa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala foarte bine bamele, apoi se oparesc cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in care s-au pus 3 linguri de otet. Se lasa 10-15 minute, apoi se lim

ingrediente

   1 pui mare
   1/2 kg. de bame
   o ceapa
   50 gr. unt
   5-6 rosii
   3 linguri de vin alb
   patrunjel verde
   sare
   ulei
   bors sau otet

mod de preparare

Se spala foarte bine bamele, apoi se oparesc cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in care s-au pus 3 linguri de otet. Se lasa 10-15 minute, apoi se limpezesc cu multa apa rece. Se taie carnea de pui in bucati potrivite, se pune in cratita cu ulei, se acopera si se lasa pe foc mic pina se rumeneste frumos. Se pune atita apa cit sa acopere carnea si se lasa vasul sa fiarba la foc domol. Cind carnea este aproape fiarta, se pun bamele, patrunjel, sare, rosiile taiate, vinul si se continua fierberea la cuptor pina cind sosul scade potrivit.
Serviti preparatul cald
Incearca si Rasol de vaca cu cartofi si zarzavat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bame si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite