Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta. Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii. Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot s
Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta.
Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii.
Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot si se lasa la cald.
In grasimea in care se prajeste puiul se caleste ceapa taiata julien, se adauga ciupercile, puiul si se acopera cu apa.
Se lasa la fiert circa 20 minute, se dizolva faina in putina apa rece si se pune in cratita.
Se pune smantana amestecand continuu si se mai lasa pe foc 10 minute.
Cu cateva minute inainte sa se ia dupa foc se condimenteaza cu sare si piper.
Se serveste cald, asezonat cu patrunjel verde.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii