Pui cu ciuperci si smantana

Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta. Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii. Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe
  • 6 ciuperci mici
  • 1-2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 200 g smantana dulce
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta.

Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii.

Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot si se lasa la cald.

In grasimea in care se prajeste puiul se caleste ceapa taiata julien, se adauga ciupercile, puiul si se acopera cu apa.

Se lasa la fiert circa 20 minute, se dizolva faina in putina apa rece si se pune in cratita.

Se pune smantana amestecand continuu si se mai lasa pe foc 10 minute.

Cu cateva minute inainte sa se ia dupa foc se condimenteaza cu sare si piper.
Se serveste cald, asezonat cu patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci