Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta.
Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii.
Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot s

ingrediente

   1 piept mare de pui
   2 cepe
   6 ciuperci mici
   1-2 linguri faina
   2 linguri ulei
   200 g smantana dulce
   piper
   sare
   patrunjel verde

mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta.


Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii.


Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot si se lasa la cald.


In grasimea in care se prajeste puiul se caleste ceapa taiata julien, se adauga ciupercile, puiul si se acopera cu apa.


Se lasa la fiert circa 20 minute, se dizolva faina in putina apa rece si se pune in cratita.


Se pune smantana amestecand continuu si se mai lasa pe foc 10 minute.


Cu cateva minute inainte sa se ia dupa foc se condimenteaza cu sare si piper.
Se serveste cald, asezonat cu patrunjel verde.
Incearca si Snitel englezesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.