Pentru pui cu conopida carnea se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu conopida carnea se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Conopida se curata, se spala, se desface bucati, se tine in apa rece cu sare si apoi se opareste. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de pui si ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 75 ml apa. Separat, se inabusa morcovii in 50 ml ulei si 75 ml apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cubul MAGGI, 500 ml apa fiarta si sare dupa gust; se continua fierberea 15 minute. Sosul se paseaza peste carnea de pui, se adauga conopida si rosii; se continua fierberea inca 10 minute.
Puiul cu conopida se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii