Pentru puiul cu fasole verde si bulion se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa data pe razatoare si faina. Se curata fasolea.
Pentru puiul cu fasole verde si bulion se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa data pe razatoare si faina. Se curata fasolea. Daca puiul este foarte tanar, fasolea se fierbe separat, se scurge de apa atat cat trebuie pentru ca mincarea sa aiba sos. Se acopera, se da la cuptor o jumatate de ora. Daca puiul este mai mare si nu prea fraged, se asaza fasolea cruda peste puiul inabusit cu unt, se toarna o ceasca buna de apa sau de zeama de carne si se lasa sa fiarba acoperit. Daca scade prea mult, se mai adauga apa. Se pune bulion si verdeata tocata. Aceeasi mancare se poate face fara ceapa, iar cand este gata, se adauga 2 — 3 linguri de smantana.
Puiul cu fasole verde si bulion se poate servi cu smantana.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii