Mancaruri cu carne

Pui cu legume

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pregateste o supa obisnuita, lasind puiul bine spalat si curatat sa fiarba intreg. Legumele spalate, curatate, se fierb separat, apoi se pun in vas

ingrediente

   Un pui de 1 kg
   400 gr. morcovi
   400 gr. cartofi
   200 gr. fasole verde
   o ramura de telina
   200 gr. mazare
   200 gr. fasole alba
   100 gr. cepe de arpagic
   usturoi dupa gust

mod de preparare

Se pregateste o supa obisnuita, lasind puiul bine spalat si curatat sa fiarba intreg. Legumele spalate, curatate, se fierb separat, apoi se pun in vasul special de fiert pe baie de aburi, asezindu-le astfel: in vasul uscat se pune supa in care a fiert puiul si in ea se aseaza morcovii, ceapa, usturoiul si telina. In vasul perforat se aseaza puiul, iar celelalte legume, fierte separat, se pastreaza la cald. Inchis, vasul de fierbere sub aburi, se lasa la foc mic 25 de minute. Pe platou se aseaza carnea, legumele in jurul ei, iar supa se serveste in castronase mici.
Incearca si Musaca din paste fainoase cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite