Este o reteta simpla invatata de la o prietena de-a mamei mele de care m-am indragostit pe loc
Orezul se prajeste usor in 1,5 linguri ulei de masline, apoi se adauga 3 parti apa (la o parte orez) si se adauga sare dupa gust. Se lasa la fiert aprox 20 minute pana absoarbe toata apa.
Intre timp pregatim puiul:
Se taie bucati carnea si legumele.
Se prajeste la wok puiul cu 1,5 linguri ulei de masline dupa care se adauga legumele, totul la foc mare sub capac sa-si pastreze sosul. Se adauga vinul sosul de soia si sare si piper dupa gust. Eu am adaugat si in praf de chili. Se lasa sa se amestece aromele 2-3 minute.
Se serveste alaturi de garnitura de orez.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn tort cu ciocolată este întotdeauna un dulce savuros apreciat de toată lumea. Poate fi alegerea perfectă atunci când...
Tort duo de ciocolatăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii