Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pulpe de pui, cartofi, morcovi, condimente, unt, lapte, usturoi si faina.
Reteta de pui cu legume si sos alb este delicioasa. Pentru prepararea acestei retete cu carne de pui se oparesc pulpele cateva minute in apa clocotita. Se aranjeaza apoi intr-o tava. Se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si vinul dulce. Se introduce tava in cuptorul incins. Separat, se spaala morcovii si cartofii si se fierb in apa cu sare. Morcovii se taie rondele, iar cartofii cubulete si se adauga langa pulpele rumenite. Separat, se topeste untul, se stinge cu faina si se adauga laptele caldut. Se presara sare, piper si se amesteca bine. Se adauga nucsoara si la sfarsit usturoiul macinat. Sosul se toarna in tava si se amesteca.
puiul cu legume si sos alb se serevste cu rozmarin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii