Mancaruri cu carne

Pui cu maiorana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Arghir Cici 126 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea. Dupa ce da in clocot se micsor

ingrediente

   Un pui mijlociu
   3 linguri ulei
   1 lingura maiorana
   500 gr. paste Tagliatelle sau taitei de casa lati
   sare
   piper

mod de preparare

Se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea. Dupa ce da in clocot se micsoreaza focul. Se fierbe cca 1/2 ora.
Separat, se pune la fiert 1 litru de apa cu o lingura de ulei. Cind clocoteste se pun sarea si pastele. Se fierbe cca. 10 minute "a la dente"
Cind apa in care fierbe puiul a scazut, se pune piperul si se amesteca cu pastele strecurate, trecute printr-un jet de apa rece.


Se serveste cald cu salata de vara dupa preferinte.
Incearca si Piept de pui umplut, imbracat in bacon
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu maiorana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite