Aceasta reteta cu carne de pui este una foarte gustoasa si usor de preparat. Pe langa carnea de pui, mai aveti nevoie de mango, cus-cus, ceapa, marmelada de portocale si mustar boabe.
Se amesteca intr-un bol bucatile de mango, o parte din ceapa verde tocata marunt, chimionul si otetul. Se pune cus-cus-ul intr-un vas, se toarna peste el 400 ml apa fiarta si se acopera cu o folie de pastic. Separat, se amesteca marmelada cu mustarul. Se pun feliile de piept de pui pe gratar, se ung cu jumatate din compozitia de marmelada, dupa 4-5 minute se intorc si se ung cu restul marmeladei. Se tin inca 4-5 minute, pana cand carnea se patrunde, iar glazura se caramelizeaza. Cus-cus-ul se rastoarna peste vasul in care este mango-ul si se serveste alaturi de pui.
Mancarea se serveste calda, presarata deasupra cu ceapa verde ramasa.
Alte retete care contin carne:
Drob de pui
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Tortul de mere este sa-i spunem o reteta clasica, dar delicioasa. Urmareste si tu aceasta reteta de tort de mere si bucura-te...
Tort cu jumatati de mereSe rup pricomigdalele in bucati cat mai mici si se amesteca bine cu unt. Se adauga fulgii de cocos si esenta de vanilie. Se...
Prajitura Ghiocel
Comentarii