Pentru puiul cu marar si dovlecei se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, cu o ceapa taiata marunt si faina. Se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite.
Pentru puiul cu marar si dovlecei se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, cu o ceapa taiata marunt si faina. Se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite, iar daca sunt in floare, se lasa intregi. Se pun in cratita cu bucatile de pui, se lasa sa se rumeneasca circa un sfert de ora, se adauga apoi cateva linguri de apa si se fierb inabusit. Se pune sare. Dupa gust se pot adauga 2 — 3 linguri de smantana inainte de a servi la masa.
Puiul cu marar si dovlecei se poate servi cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii