Pentru puiul cu marar si dovlecei se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, cu o ceapa taiata marunt si faina. Se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite.
Pentru puiul cu marar si dovlecei se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, cu o ceapa taiata marunt si faina. Se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite, iar daca sunt in floare, se lasa intregi. Se pun in cratita cu bucatile de pui, se lasa sa se rumeneasca circa un sfert de ora, se adauga apoi cateva linguri de apa si se fierb inabusit. Se pune sare. Dupa gust se pot adauga 2 — 3 linguri de smantana inainte de a servi la masa.
Puiul cu marar si dovlecei se poate servi cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii