Pui cu miere

Pulpele se sareaza cu o sera inainte. Toate condimentele se amesteca si se ung bine pulpele. Se pun pulpele intr-o tava unsa cu ulei, o acoperim cu f

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aprox. 8 pulpe de pui (inferioare sau superioare
  • dupa gust)
  • 2 lingurite de ulei
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingura de mustar
  • 2 lingurite de praf de curry

Mod de preparare

Pulpele se sareaza cu o sera inainte. Toate condimentele se amesteca si se ung bine pulpele. Se pun pulpele intr-o tava unsa cu ulei, o acoperim cu folie si prajesc pana se inmoaie. Apoi dam jos folia si le prajim pana se inrosesc.

Alte retete cu pui recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci