Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu migdale

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Crevetele se fierb si se decorticheaza. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Pieptul de pui si fileul de porc se spala, se usuca pe pros

ingrediente

   crevete 0.750 kg
   piept de pui 0.750 kg
   file de porc 0.350 kg
   jambon 0.200 kg
   muguri de bambus 0.250 kg
   ciuperci conserva 0.250 kg
   migdale 0.150 kg
   sos de soia 0.200 l
   maizena 0.150 kg
   sos de stridii 0.150 kg
   ceapa verde 0.300 kg
   ulei de susan 0.050 l
   ulei 0.100 l
   sare 0.030 kg

mod de preparare

Crevetele se fierb si se decorticheaza. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Pieptul de pui si fileul de porc se spala, se usuca pe prosop curat si se taie bucati mici. Jambonul se taie fasii. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie lamele. Migdalele se prajesc fara ulei. Sosul de soia se amesteca cu maizena, sos de stridii, ulei de susan si ceapa verde. Se adauga crevetele si pieptul de pui si se lasa la macerat 10 minute. Bucatile de file de porc se frig. Intr-o cratita cu ulei se soteaza puiul si crevetele, la foc moderat, 3 minute. Se adauga fileul de porc, jambonul, ciupercile, mugurii de bambus, sare. La servire se presara migdale prajite.
Incearca si Farsmac
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.