Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Vlad_13629 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se spala puiul, se sterge si se taie in 8; se sareaza si se pipereaza. Se amesteca usturoiul tocat cu 1/2 din cantitatea de verdeata, mustar, sare

ingrediente

   1 pui
   sare
   piper
   2 linguri patrunjel tocat
   4 catei de usturoi
   1 lingurita rozmarin tocat
   1 lingura mustar
   70 ml suc de lamaie
   130 ml ulei de masline
   50 ml de vin alb
   4 foi de dafin
   100 gr masline
   1 lamaie
   150 ml supa

mod de preparare

1. Se spala puiul, se sterge si se taie in 8; se sareaza si se pipereaza. Se amesteca usturoiul tocat cu 1/2 din cantitatea de verdeata, mustar, sare, piper, suc de lamaie, 100 ml ulei si vin. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa se marineze 8 ore.

2. Se incinge cuptorul la 210 grade C. Se scurge carnea si se sterge; se prajeste in ulei. Se adauga foaia de dafin si se coace 15 min; se intoarce si se adauga marinata si se coace inca 15 min, stropindu-se carnea cu sos. Se adauga maslinele taiate; se presara verdeata.
Incearca si Piept de pui cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de lamaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.