Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa tocata marunt si faina. Cind ceapa incepe sa se rumeneasca, se a
Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa tocata marunt si faina. Cind ceapa incepe sa se rumeneasca, se adauga 3-4 linguri apa, zeama de la 4-5 rosii, sarea si tarhonul ales si bine spalat. Cantitatea de tarhon poate varia dupa dorinta. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Cind carnea este aproape fiarta, se da la cuptor pentru 15-20 minute. Se poate prepara si cu ceapa cruda, adaugind-o, in acest caz, o data cu apa.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii