Mancaruri cu carne

Pui cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
LEVY AMALIA 1120 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ung pulpele si se lasa la marinat cel putin 3 ore.
Se incalze

ingrediente

   6 pulpe de pui
   1 pahar de vin rosu de buna calitate
   2 linguri de miere de albine
   3 linguri de soia
   3 catei de usturoi pisati
   sare
   piper
   boia de ardei iute
   1 lingura de vegeta
   2 linguri de ulei de uns tava si pulpele

mod de preparare

Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ung pulpele si se lasa la marinat cel putin 3 ore.
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade, se unge tava cu o lingura de ulei, se aseaza pulpele si se toarna deasupra sosul de marinata. Se intorc din cind in cind. Dupa 40-50 de minute se ung pulpele cu o lingura de ulei si se pun la grill pentru 10 minute.

Se serveste cu cartofi la cuptor sau orez alb combinat cu stafide si nuci.
Incearca si Carnati cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite