Pui la cuptor cu cartofi si frunze de salvie este o friptura foarte apetisanta. Ingredientele pentru reteta: pui, salvie, dafin.
Puiul la cuptor cu cartofi si frunze de salvie se prepara astfel: spalam puii si ii taiem in doua, dupa care ii asezonam cu sare, piper. Fiecare jumatate de pui se umple cu o foaie de dafin, 1 catel de usturoi si 1 frunza de salvie. Rulam puiul in felii de sunca si legam cu ata. Curatam cartofii si ii taiem rondele. Ii trecem prin sare, piper si ulei. Ii asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt, si deasupra lor punem bucatile de pui si le ungem cu ulei de masline. Acoperim cu folie de aluminiu si bagam tava in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute. Indepartam folia si mai lasam sa se coaca 15 minute.
Alte retete culinare recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii