Mancaruri cu carne

Reteta Pui la cuptor cu cartofi si frunze de salvie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pui la cuptor cu cartofi si frunze de salvie este o friptura foarte apetisanta. Ingredientele pentru reteta: pui, salvie, dafin.

ingrediente

   2 pui mici (de aprox. 500 g)
   sare
   piper
   4 catei de usturoi
   18 frunze salvie
   4 foi de dafin
   4 felii sunca
   800 g cartofi rosii
   6 linguri ulei de masline

mod de preparare

Puiul la cuptor cu cartofi si frunze de salvie se prepara astfel: spalam puii si ii taiem in doua, dupa care ii asezonam cu sare, piper. Fiecare jumatate de pui se umple cu o foaie de dafin, 1 catel de usturoi si 1 frunza de salvie. Rulam puiul in felii de sunca si legam cu ata. Curatam cartofii si ii taiem rondele. Ii trecem prin sare, piper si ulei. Ii asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt, si deasupra lor punem bucatile de pui si le ungem cu ulei de masline. Acoperim cu folie de aluminiu si bagam tava in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute. Indepartam folia si mai lasam sa se coaca 15 minute.


Alte retete culinare recomandate

Incearca si Gutui cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu cartofi si frunze de salvie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.