Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline. Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule s
Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline. Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule speciale sau a unei linguri si apoi se asaza peste legumele taiate. In prealabil, se incalzeste cuptorul la 180°C, apoi se introduce tava si se lasa timp de o ora. In timpul coacerii, se pot adauga peste pui cativa stropi de lichior.
Pofta buna!
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii