Pui la cuptor cu rosii

Cuptorul se incinge la 200 °C. Se asaza ciocanelele intr-o forma de sufleu unsa. Se asaza alaturi masline si jumatati de rosii cherry. Se amesteca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciocanele de pui
  • 120 g rosii cherry
  • 20 masline verzi
  • 1 lingura amestec de ierburi de Provence
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 250 ml suc de portocale dietetic
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri samburi de pin

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 200 °C. Se asaza ciocanelele intr-o

forma de sufleu unsa. Se asaza alaturi masline si jumatati de rosii cherry.

Se amesteca ierburile de Provence cu sare, piper, pasta de toate, 100 ml apa si suc de portocale. Se adauga usturoi pisat. Se repartizeaza acest sos uniform deasupra puiului si se presara samburi de pin. Se coace la cuptor 35-40 min. Se scoate si se serveste ornat cu felii de lamaie si rozmarin.
Alte retete culinare

Pui ciuperci

Ostropel pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci