Pui la tava

Se curata puii, se spala si se freaca cu sare pe dinauntru si pe dinafara. Se pun intr-o tava cu untura si zeama de carne si se dau la cuptor, la foc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui
  • 1 lingura de untura
  • 1 paharel vin
  • 2 cesti de zeama de carne sau apa calda
  • sare

Mod de preparare

Se curata puii, se spala si se freaca cu sare pe dinauntru si pe dinafara. Se pun intr-o tava cu untura si zeama de carne si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se intorc din cind in cind si se stropesc cu sos din tava. Cind s-au rumenit si carnea s-a inmuiat, puii sint gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci