Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de miel cu busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
Stoenescu_11936 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, dupa care se aseaza intr-o cratita impreuna cu vinul, cuisoarele, nucsoara, busuiocul, sa

ingrediente

   2 kg pulpa de miel
   2 pahare vin alb
   1 pahar smantana
   5 catei de usturoi
   5 cuisoare
   1 lc nucsoara
   2 lc busuioc
   100 ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea se taie bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, dupa care se aseaza intr-o cratita impreuna cu vinul, cuisoarele, nucsoara, busuiocul, sarea si piperul. Se introduce in cuptor la foc mare aprox. 15 min; se acopera cu o folie de Al. si se mai coace la foc mic cca. 30-35 min. Se pregateste un mujdei de usturoi, se amesteca cu smantana si se toarna peste carne. Se mai lasa in cuptor 10 min.
Se recomanda o garnitura de cartofi natur sau cartofi taranesti
Incearca si Pui delicios cu rosii si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu busuioc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite