Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de miel impanata, la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi.
In tava pe care o bagi la cuptor, pui pu

ingrediente

   1 pulpa de miel
   1 capatana de usturoi
   50 ml ulei
   piper boabe
   o mana de cimbru
   pahar de vin alb
   condimente pentru carne de miel

mod de preparare

Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi.


In tava pe care o bagi la cuptor, pui putina apa si putin ulei.


Dai tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa 10-15 minute, adaugi piper boabe, cimbru sau alte condimente dupa gust.


Apoi dai focul mai tare si lasi asa pana friptura e gata.


In sosul fripturii poti adauga si putin vin alb.
Alte retete de Pasti





Pasca cu branza si cacao


Ciocolata de casa


Pulpa de miel la cuptor
Incearca si Muschiulet de vita cu ciuperci si andive
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel impanata, la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.