Pulpa de miel impanata, la tava

Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi. In tava pe care o bagi la cuptor, pui pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml ulei
  • piper boabe
  • o mana de cimbru
  • pahar de vin alb
  • condimente pentru carne de miel

Mod de preparare

Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi.

In tava pe care o bagi la cuptor, pui putina apa si putin ulei.

Dai tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa 10-15 minute, adaugi piper boabe, cimbru sau alte condimente dupa gust.

Apoi dai focul mai tare si lasi asa pana friptura e gata.

In sosul fripturii poti adauga si putin vin alb.
Alte retete de Pasti

Pasca cu branza si cacao

Ciocolata de casa

Pulpa de miel la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci