Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi carnea se curata, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se curata, se spala si se taie felii.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de porc - 500 g
   untura/ulei - 50 ml
   morcovi - 50 g
   ceapa - 25 g
   usturoi - 5 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi carnea se curata, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea unsa cu ulei sau untura se aseaza intr-o tava cu 50 ml apa, se adauga ceapa, morcovi, usturoi, piper si se frige la cuptor, la temperatura moderata. Se stropeste din timp in timp cu jiul format. Dupa frigere, se paseaza sosul peste carne si se portioneaza.




Pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi se serveste calda.


Incearca si Peste prajit cu sos de lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.