Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 
Rocsita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura"
 
Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii este o mancare absolut deosebita. Da, este o reteta de pulpa de porc umpluta ce necesita mult timp de preparare, dar merita.

ingrediente

   1 bucata de pulpa de porc cam de 650 gr
   1 morcov mic
   cateva bucatele kapia
   4-5 catei usturoi
   2 oua
   3 rosii mari de gradina
   sare
   piper
   boia de ardei dulce
   busuioc uscat
   cimbru uscat
   1 lingura ulei

mod de preparare

Ouale le punem intr-un ibric si le lasam sa fiarba sa fie tari.
Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le decojim.
Morcovul il curatam, il spalam si il facem feliute.
Usturoiul il curatam si il spalam.
Rosiile le spalam si le punem intr-un vas in care fierbe apa pentru cateva secunde.
Le scoatem intr-o farfurie, le decojim pielita apoi le dam pe razatoare.
Pasta de rosii obtinuta o condimentam cu sare, piper si putin busuioc.
Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet.
O gaurim cu un cutit si introducem ouale fierte.
Pe ici colo mai facem gaurele mici si punem cateii de usturoi si bucatele de ardei kapia.
La capete unde introducem ouale prindem cu cate o scobitoare.
Ungem un vas yena cu ulei si punem pasta de rosii pregatita.
Peste asezam pulpa, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbru si busuioc.
Punem bucatelele de morcov si cubulete de kapia.
Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si reglam o temperatura nu foarte mare, ci una potrivita.
Din cand in cand mai stropim muschiul cu sucul lasat de rosii.
Il lasam in cuptor cam 2- 2 ore si jumatate, pana este foarte bine patruns.
Il scoatem apoi sa se racoresca si servim.
Sa aveti pofta!

Cele doua functii ale aparatului Philips multicooker:
1.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
2.Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Servim pulpa de porc umpluta cu ou dupa ce s-a odihnit.

Incearca si Ciolan de porc cu salata de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.