Pulpa simpla de vitel la tava

Pentru pulpa simpla de vitel la tava se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora cu sarea, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ kg pulpa de vitel
  • unt sau untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru pulpa simpla de vitel la tava se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora cu sarea, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cuptor la foc potrivit 1 ½ . Se unge din cand in cand cu zeama pe care o lasa.


Pulpa se taie felii, se serveste cu cartofi sau legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si care a mai fiert cu o lingura de apa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci