Pulpele de curcan umplute la cuptor sunt o mancare delicioasa, la care nu aveti multe de pregatit, isi vad de treaba lor in cuptor :).
Amestecati prunele cu pesmetul si oul batut usor cu telul si umpleti pulpele de curcan.
Puneti pulpele umplute intr-un vas , condimentati cu cimbru uscat din belsug , adaugati supa de curcan , Vegeta si hribii uscati si puneti la copt la 180 grade timp de 1 1/2 ora.
Dupa ce este gata lasati sa se raceasca circa 20 de minute si scoateti pe un platou pe care il puteti taia felii. Se serveste impreuna cu sosul in care s-a copt .
Pulpele de curcan umplute se servesc cu garnitura preferata.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii