Pulpe de pui americane in fulgi de porumb

Pulpele de pui americane sunt foarte crocante, prajite fiind in fulgi de porumb, sau chiar chipsuri. Sunt delicioase, si se pot servi cu garnitura preferata. daca vrei o mancare tipic americana serveste-le cu garnitura de fasole verde.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui americane in fulgi de porumb

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui intregi
  • 400 g cascaval ras
  • 2 pungi de chipsuri (cu aroma dupa preferinta) sau fulgi de porumb
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se curata de piele dupa care se condimenteaza dupa gust (sare, piper, boia). Chipsurile (sau fulgii de porumb) se maruntesc bine. Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Pulpele (trebuie sa fie nesterse) se tavalesc mai intai prin cascaval, apoi prin chips (sau fulgi). Se asaza cu grija pe gratarul cuprorului si se frig la foc iute la inceput, apoi potrivit. Sub gratar trebuie sa asezati o tava. Sint gata cand au prins o crusta aurie frumoasa.

Daca nu dispuneti de un gratar, pulpele de pui crocante pot fi prajite si in ulei.


Pulpele de pui americane se servesc ca atare sau cu garnitura dupa preferinta. Daca doriti sa fie o masa tipic americana incercati garnitura de fasole verde scazuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci