Pulpele de pui americane sunt foarte crocante, prajite fiind in fulgi de porumb, sau chiar chipsuri. Sunt delicioase, si se pot servi cu garnitura preferata. daca vrei o mancare tipic americana serveste-le cu garnitura de fasole verde.
Pulpele de pui se spala si se curata de piele dupa care se condimenteaza dupa gust (sare, piper, boia). Chipsurile (sau fulgii de porumb) se maruntesc bine. Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Pulpele (trebuie sa fie nesterse) se tavalesc mai intai prin cascaval, apoi prin chips (sau fulgi). Se asaza cu grija pe gratarul cuprorului si se frig la foc iute la inceput, apoi potrivit. Sub gratar trebuie sa asezati o tava. Sint gata cand au prins o crusta aurie frumoasa.
Daca nu dispuneti de un gratar, pulpele de pui crocante pot fi prajite si in ulei.
Pulpele de pui americane se servesc ca atare sau cu garnitura dupa preferinta. Daca doriti sa fie o masa tipic americana incercati garnitura de fasole verde scazuta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii