Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe de pui italiene

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termore

ingrediente

   Pentru 4 persoane
   4 pulpe
   200 g ciuperci
   100 g cascaval
   60 g pasta de rosii
   4 linguri ulei
   Patrunjel verde
   Oregano
   Rozmarin
   Piper macinat
   Sare

mod de preparare

Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termorezistent.

Ciupercile curatate si taiate lamele se calesc in uleiul ramas, se adauga sare, piper, patrunjel taiat marunt si la sfarsit, pasta de rosii.

Ciupercile cu rosii se sting cu 100 – 150 ml apa calda, se da un clocot, sosul se toarna peste pulpe. Se acopera vasul termorezistent si se da la cuptorul incalzit dinainte, la foc mijlociu.

Cand ciupercile se inmoaie, se presara pe ele cascaval ras si se las afara capac pana se rumeneste cascavalul.
Alte



Ciuperci umplute

Pui cu ciuperci

Ardei umpluti
Incearca si Budinca din carne de vaca si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui italiene" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.