Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe de pui pane cu ceapa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ceapa se curata, una se razuieste, celelalte doua se taie in rondele. Ceapa rasa se amesteca cu patrunjelul verde tocat marunt, ulei,zeama de lamaie,

ingrediente

   4 pulpe superioare
   4 pulpe inferioare
   3 cepe
   O legatura de patrunjel verde
   3 linguri de ulei
   1 lingura zeama de lamaie
   Putina faina
   Oua
   Pesmet
   Sare
   Piper

mod de preparare

Ceapa se curata, una se razuieste, celelalte doua se taie in rondele. Ceapa rasa se amesteca cu patrunjelul verde tocat marunt, ulei,zeama de lamaie, piper si sare. Cu aceasta compozitie se freaca pulpele si se lasa la macerat cel putin doua ore. Apoi se dau prin faina, ou si pesmet.


Rondelele de ceapa se presara cu faina si se prajesc sa fie crocante.


Truc: Se servesc cu salata si pireu de cartofi.



Alte retete cu pui recomandate
Incearca si Antricot de vita cu ciuperci si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane cu ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.