Pulpe de pui prajite

Pulpe de pui se pot face in multe feluri, insa prajite se fac cel mai repede, sunt gustoase si satioase. Daca le mai insotim si de niste cartofi prajiti am satisfacut si pofta de "fast-food".

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui prajite

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 lamaie
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Curatam pulpele si le spalam bine. Le stergem cu un prosop de bucatarie si le crestam. Amestecam zeama de lamaie cu sarea, piperul, boiaua de ardei, usturoiul pisat si un pic de ulei.
Asezam pulpele in tava si turnam amestecul de condimente peste pulpe. Acoperim cu folie alimenatara si dam la frigider 1 ora. Scoatem tava de la frigider luam folia alimentara adaugam foaia de dafin si 1 cana de apa si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.


Am servit pulpele prajite impreuna cu cartofi pai si sos de usturoi cu iaurt, dar se pot servi si cu un sos iutel de la Bunatati din natura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci