Pentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut.
Pentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut in care s-a adaugat sare, piper, pesmet si se prajesc in ulei incins.
Pulpele si pieptul de pui pane se servesc calde, cu diferite garnituri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii