Pulpe si piept de pui pane

Pentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pui fara os - 700 g
  • faina - 100 g
  • oua - 2 bucati
  • pesmet - 150 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut in care s-a adaugat sare, piper, pesmet si se prajesc in ulei incins.

Pulpele si pieptul de pui pane se servesc calde, cu diferite garnituri.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc