Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe si piept de pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   pui fara os - 700 g
   faina - 100 g
   oua - 2 bucati
   pesmet - 150 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut in care s-a adaugat sare, piper, pesmet si se prajesc in ulei incins.




Pulpele si pieptul de pui pane se servesc calde, cu diferite garnituri.


Incearca si Pulpe la capac
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.