Se spala pulpele cu apa si o jumatate de lamaie. Se umple pielea pulpelor cu cate 2 catei usturoi si cate 2 jumatati de salote. Se presara cu piper p
Se spala pulpele cu apa si o jumatate de lamaie. Se umple pielea pulpelor cu cate 2 catei usturoi si cate 2 jumatati de salote. Se presara cu piper proaspat macinat, sare si se stropeste cu ulei de masline peste.
Pentru garnitura se taie si se curata cartofii, se condimenteaza cu pimenton (boia spaniola) si cu pudra de chimen, dupa care puiul, cartofii si restul de salote se baga la cuptor. In acest timp se pune feniculul in tigaie cu putin unt si sare. Fasolea se fierbe 5 minunte in apa sarata.
Cand sunt gata se adauga la cartofi.
Se serveste cald cu muraturi sau salata.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii