Purcel umplut

Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 purcel de lapte
  • 100 gr orez
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • o lingurita verdeata
  • tocata
  • 1/2 lingura untura

Mod de preparare

Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb

maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100

gr orez sa fiarba; maruntaiele reci se toaca marunt, se amesteca bine cu 2

cepe tocate si prajite, cu sare, piper, verdeata tocata, apoi cu orezul

fiert. Se pot pune si castane fierte.

Se umple purcelul, se coase bine si se asaza pe gratra de lemne in tava,

frigindu-se la cuptor, ca 2 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci