Mancaruri cu carne

Reteta Purcel umplut

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb
maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100

ingrediente

   1 purcel de lapte
   100 gr orez
   2 cepe
   sare
   piper
   o lingurita verdeata
   tocata
   1/2 lingura untura

mod de preparare

Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb
maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100
gr orez sa fiarba; maruntaiele reci se toaca marunt, se amesteca bine cu 2
cepe tocate si prajite, cu sare, piper, verdeata tocata, apoi cu orezul
fiert. Se pot pune si castane fierte.

Se umple purcelul, se coase bine si se asaza pe gratra de lemne in tava,
frigindu-se la cuptor, ca 2 ore.
Incearca si Limba cu masline in sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Purcel umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.