Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100
Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb
maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100
gr orez sa fiarba; maruntaiele reci se toaca marunt, se amesteca bine cu 2
cepe tocate si prajite, cu sare, piper, verdeata tocata, apoi cu orezul
fiert. Se pot pune si castane fierte.
Se umple purcelul, se coase bine si se asaza pe gratra de lemne in tava,
frigindu-se la cuptor, ca 2 ore.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii