Mancaruri cu carne

Rasol de pasare si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege o gaina mare si frumoasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se ia spuma, apoi se adauga zarzavatul, ceapa si sarea. G

ingrediente

   1 gaina
   zarzavat de supa
   o ceapa
   o radacina hrean sau o capatina de usturoi
   sare

mod de preparare

Se alege o gaina mare si frumoasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se ia spuma, apoi se adauga zarzavatul, ceapa si sarea. Gaina fierbe cca 2 ore, daca este batrina. Cind este fiarta, se scoate din supa, se lasa sa se racoreasca, se taie in bucati si se aseaza pe o farfurie. Se garniseste cu rondele de morcov si telina.
Se serveste cu sos de hrean, de smintina sau mujdei de usturoi.
Incearca si Anghemaht de pui cu lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pasare si legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite