Rasol de vita cu legume

Rasol de vita cu legume este o mancare satioasa si foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta aveti nevoie de: rasoluri de vita, morcovi, telina, ulei.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 rasoluri mici
  • 150 g morcovi
  • 1 telina
  • 2 paharele de vin alb
  • 2 paharele de supa concentrata
  • ½ lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 250 g orez

Mod de preparare

Rasolurile taiate in doua se prajesc in ulei incins dupa care se tin la cald. Apoi, in acelasi ulei in care au fost prajite rasolurile, se prajesc legumele taiate cubulete, timp de 10 minute, dupa care se adauga vinul si supa concentrata. Se adauga cimbru, sare si piper dupa gust. In final se adauga si rasolurile peste legume si se lasa cratita la foc mic aproximativ 2 ore, miscand din cand in cand cratita. Se serveste cu pilaf de orez.


Alte retete cu carne:

Tocanita de porc

Piept de pui la cuptor

Tocanita de pui cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc