Rata la protap este o mancare de carne de pasare deosebita si foarte delicioasa. O rata curatata, viscerata o ungem cu untura amestecata cu condimente.
Rata la protap este o mancare de carne de pasare deosebita si foarte delicioasa. O rata curatata, viscerata o ungem cu untura amestecata cu boia dulce, sare, piper, busuioc si delicat. Ungem rata si pe dinauntru, apoi introducem in interior o ceapa, un cartof si o crenguta de busuioc, apoi o punem la protap si dam la foc. Stropim, din cand, in cand cu vin rosu.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii