Mancaruri cu carne

Reteta Rinichi sote cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Stanca_23181 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu sare si otet (15 min).Se

ingrediente

   4 bucati rinichi de porc
   4 bucati ceapa
   ciuperci(o cutie 3-400g ciuperci taiate)
   1 bucata morcov
   o legatura patrunjel
   cca 200 ml ulei vegetal
   condiment mixt
   100 ml vin alb dulce

mod de preparare

Se sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu sare si otet (15 min).Se pune uleiul la foc mediu intro tigaie adanca de sosuri, se pun rinichi cu 100 ml vim alb si 100ml apa, ceapa taiata rondele mari, morcovul dat prin razatoare mare si ciupercile. Se adauga condiment dupa gust. Se lasa la foc mediu, cu capacul pus, pana se evapora apa si vinul apoi se lasa pana la rumenirea rinichilor si legumelor.Cand s-au rumenit se scot pe platou cu paleta si se adauga din sosul care ramane in tigaie dupa preferinta. Se presara patrunjel tocat marunt .
Se serveste cu garnitura de orez natur si cu salata verde
Incearca si Chiftele marinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi sote cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite