Prunele taiate se dau prin zahar, se condimenteaza cu putin piper si se prajesc pana se caramelizeaza. Se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza
Prunele taiate se dau prin zahar, se condimenteaza cu putin piper si se prajesc pana se caramelizeaza. Se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza, se ung cu sosul Worchester. Peste ele se asaza prunele caramelizate. Cu grija, se ruleaza carnea, avand grija sa nu curga umplutura. ‘Galustele’ obtinute se inconjoara cu feliile de bacon si se leaga cu o ata. Ruladele se asaza una langa cealalta intr-o tava unsa cu unt, si se presar cu cascaval razuit si/sau prune. Se baga la cuptor pentru o ora.
Alte retete tort recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii