Rulada de curcan cu ciuperci

Ciupercile si ceapa se toaca si se calesc in citeva linguri de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Carnea de curcan se intinde si se unge cu brin

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 kg piept de curcan
  • 200 g brinza de vaci
  • sare
  • piper
  • boia
  • rozmarin
  • usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa se toaca si se calesc in citeva linguri de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Carnea de curcan se intinde si se unge cu brinza de vaci. Se pune compozitia de ciuperci. Se ruleaza si se leaga. Rulada se unge cu ulei apoi se presara cu sare, piper, boia, rozmarin, usturoi granulat si cimbru.

Se da la cuptor si se stropeste din cind in cind cu sucul din tava.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci