Pieptul de curcan se desface in bucati potivite, ca pentru niste snitele mari, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza-pipereaza, si se umplu
Pieptul de curcan se desface in bucati potivite, ca pentru niste snitele mari, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza-pipereaza, si se umplu fisii de costita afumata, sferturi de oua fierte si resturile de carne care s-au tocat in masina de tocat. Se formeaza rulouri, se prind cu scobitori sau se leaga cu sfoara si se stropesc cu untdelemn si cu apa calda, dupa care se introduc la cuptor cu merele fara cotoare.
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSalata cu aveti prin frigider :)) asta am avut asta am gatit!si e atat de buna...yummy Sosul de maioneza imi ramasese...
Salata de cartofi cu conopida si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii