Rulada de vitel

Felia de paine se curata de coaja si se taie cuburi. Se toaca marunt patrunjelul, sardelele si caperele, apoi se framanta cu carnea tocata, oul, sare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 felie paine toast
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 fileuri de sardele
  • 2 linguri capere
  • 200 gr carne tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 4 felii pulpa de vitel
  • 1 ceapa
  • 200 gr morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita bulion
  • 100 ml vermut
  • 400 ml supa de vita
  • 1 lingurita amidon

Mod de preparare

Felia de paine se curata de coaja si se taie cuburi. Se toaca marunt patrunjelul, sardelele si caperele, apoi se framanta cu carnea tocata, oul, sarea si piperul. Se bat feliile de pulpa, se sareaza si se pipereaza. Se asaza pe fiecare felie cate o bucata de carne tocata si se ruleaza. Se toaca marunt ceapa, se rad morcovii, apoi se prajesc ruladele in ulei incins. Se adauga legumele si bulionul, in uleiul ramas, se stinge cu vermut, apoi se lasa la fiert. Se adauga ruladele, apoi se acopera vasul cu un capac. Se lasa la inabusit in cuptorul incins, circa 40 de minute. Dupa ce s-au facut, se scot ruladele, sosul se da la fiert inca 5 minute, se sareaza, se pipereaza.


Se serveste sosul cu rulada si garnitura de piure de cartofi.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci