Felia de paine se curata de coaja si se taie cuburi. Se toaca marunt patrunjelul, sardelele si caperele, apoi se framanta cu carnea tocata, oul, sare
mod de preparare
Felia de paine se curata de coaja si se taie cuburi. Se toaca marunt patrunjelul, sardelele si caperele, apoi se framanta cu carnea tocata, oul, sarea si piperul. Se bat feliile de pulpa, se sareaza si se pipereaza. Se asaza pe fiecare felie cate o bucata de carne tocata si se ruleaza. Se toaca marunt ceapa, se rad morcovii, apoi se prajesc ruladele in ulei incins. Se adauga legumele si bulionul, in uleiul ramas, se stinge cu vermut, apoi se lasa la fiert. Se adauga ruladele, apoi se acopera vasul cu un capac. Se lasa la inabusit in cuptorul incins, circa 40 de minute. Dupa ce s-au facut, se scot ruladele, sosul se da la fiert inca 5 minute, se sareaza, se pipereaza.
Se serveste sosul cu rulada si garnitura de piure de cartofi.
Alte
retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca si Pui cu smantana si marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe