Se incinge cuptorul, inmuiati o felie de paine si apoi stoarceti-o, curatati si tocati ceapa, puneti porumbul la scurs. Tocati carnea si amestecati-o
Se incinge cuptorul, inmuiati o felie de paine si apoi stoarceti-o, curatati si tocati ceapa, puneti porumbul la scurs. Tocati carnea si amestecati-o cu painea farimitata, adaugati oul, maslinele, gogosarul, ceapa, porumbul, piperul, mustarul si sarea.
Ungeti o forma de cozonac cu unt puneti in ea carnea si dupa ce-i dati forma de cozonac puneti deasupra feliile de bacon una langa alta putin suprapuse. Se da la cuptor 45 min. Dupa primele 15 min. se pun deasupra feliile de bacon putin suprapuse.
Se serveste taiata felii de cca. 1,5 cm cu diverse garnituri de cartofi, orez cu ciuperci, dovlecei prajiti, etc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii