Mancaruri cu carne

Reteta Rulada din carne tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
constantin_24699 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incinge cuptorul, inmuiati o felie de paine si apoi stoarceti-o, curatati si tocati ceapa, puneti porumbul la scurs. Tocati carnea si amestecati-o

ingrediente

   1 chifla
   3 cepe
   1 conserva mica de porumb
   750 gr. carne tocata (porc
   vita sau amestec) 1 ou
   100 gr. masline verzi fara samburi
   1/2 gogosar murat taiat fasiute foarte fine
   sare
   piper
   2 linguri de mustar care dau toata savoarea ruladei
   100 gr. bacon feliat foarte fin

mod de preparare

Se incinge cuptorul, inmuiati o felie de paine si apoi stoarceti-o, curatati si tocati ceapa, puneti porumbul la scurs. Tocati carnea si amestecati-o cu painea farimitata, adaugati oul, maslinele, gogosarul, ceapa, porumbul, piperul, mustarul si sarea.
Ungeti o forma de cozonac cu unt puneti in ea carnea si dupa ce-i dati forma de cozonac puneti deasupra feliile de bacon una langa alta putin suprapuse. Se da la cuptor 45 min. Dupa primele 15 min. se pun deasupra feliile de bacon putin suprapuse.
Se serveste taiata felii de cca. 1,5 cm cu diverse garnituri de cartofi, orez cu ciuperci, dovlecei prajiti, etc.
Incearca si Ciocanele cu cartofi si sparanghel
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.