Rulada din piept de pui

Se dezoseaza, se feliaza si se bate usor pieptul. Se condimenteaza cu sare, piper, iar carnea ramasa se toaca marunt si se pune la calit cu ceapa, us

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • unt
  • 100 gr bacon
  • 4 smochine uscate
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se dezoseaza, se feliaza si se bate usor pieptul. Se condimenteaza cu sare, piper, iar carnea ramasa se toaca marunt si se pune la calit cu ceapa, usturoiul, 3 felii de bacon, toate tocate marunt. Separat, se prajeste pesmetul in putin unt, apoi se amesteca cu ceapa. Se adauga sare, piper, cimbru si smochinele maruntite. Se aseaza apoi pe o felie de aluminiu feliile de bacon, peste ele se asaza pieptul de pui, iar deasupra se intinde umplutura. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se asaza intr-o tava rulada si se coace la cuptor aproximativ 30 de minute.


Se serveste calda u garnitura de cartofi. Alte retete culinare:

Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci