Rulada din piept de pui cu carnati

Pieptul de pui se dezoseaza, se curata de piele si se tai fasii lungi. In fiecare bucata de piept de pui se ruleaza cate o bucata de carnat si se sare

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc de piept de pui mari
  • 2 perechi de carnat Debreceni
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita de amestec de condimente pentru grill
  • 1 catel de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza, se curata de piele si se tai fasii lungi. In fiecare bucata de piept de pui se ruleaza cate o bucata de carnat si se sareaza. Se amesteca uleiul, condimentele, usturoiul zdrobit si cu aceasta compozitie se unge carnea.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci