Mancaruri cu carne

Reteta «Rulade picante si cartofi cu becon»

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 
moliuska postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiati antricotul de porc astfel incit sa obtineti un strat cu grosimea aproximativa de un centimetru si jumatate. Bate

ingrediente

   Pentru rulade: 1 kg antricot de porc
   200 gr ardei dulce (rosu si galben)
   150 gr spanac
   sare
   piper. Pentru cartofi cu becon:4 cartofi
   150 gr becon
   150 gr dovlecei
   30 gr de unt
   sare
   piper

mod de preparare

Taiati antricotul de porc astfel incit sa obtineti un strat cu grosimea aproximativa de un centimetru si jumatate. Bateti, sarati si piparati carnea. Pe aceasta, in trei straturi, puneti ardeiul galben taiat, apoi pe cel rosu si, la urma, spanacul. Rulati carnea, inveliti-o in staniol si puneti-o la rola pentru aproximativ o ora. Cartofii: Spalati foarte bine cartofii, taiati fiecare cartof in doua. Sarati-i, ungeti-i cu unt. Între bucatile de cartofi puneti o felie de dovlecei intre doua felii de becon. Înfigeti scobitori, inveliti-i in staniol si coaceti-i in rola circa 45 de minute la temperatura mica.
Incearca si Stufat de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "«Rulade picante si cartofi cu becon»" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.