Rulou de puisor parfumat

Ruloul de puisor parfumat este o mancare de carne delicioasa si simpla, ce poate fi servita la orice masa festiva. Se portioneaza pieptul de pui si se bate snitel.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 240 g piept de pui;
  • 80 g cascaval Hochland;
  • 50 g gogosari in otet; ;
  • 30 g busuioc proaspat;
  • 30 g boabe de mustar
  • 200 g cartofi

Mod de preparare

Ruloul de puisor parfumat este o mancare de carne delicioasa si simpla, ce poate fi servita la orice masa festiva.

Se portioneaza pieptul de pui si se bate snitel pana se intinde bine, apoi se aseaza felia de cascaval, gogosarul murat (taiat fasii) si frunzele de busuioc.
Se ruleaza, se condimenteaza si se presara boabe de mustar (dupa preferinte). La urma se adauga inca o felie de cascaval (pentru gratinat).
Se pune la cuptor pentru 25 de minute, la o temperatura de 160 grade.


Ruloul de puisor parfumat se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si....cu multa placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci