Rulourile de carne umpluta cu ciuperci si cascaval sunt ideale pentru mesele festive, pentru ca intrunesc toate cerintele nutritionale si pentru ca din melanjul de gusturi rezulta un preparat spectaculos.
Ciupercile si ceapa dupa ce le-am curatat le-am pus in tigaie la foc mic pentru a le cali. Radem cascavalul pe ochiul mare. Peste cascaval punem: ciupercile calite impreuna cu ceapa, smantana, 1-2 oua, sare, piper, usturoiul curatat si pisat, 2 felii de paine zdrobite. Dupa ce am amestecat obtinem pasta asta cu care umplem rulada. Punem pasta peste bucata de carne asezonata cu sare si piper. Fasia de carne se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Eu am pus apoi rulada intr-o tava de chec. Am presarat peste ea pesmet din covrigei. Turnam berea in tava pe langa pulpa. Punem rulada la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora (o mai verificam din cand in cand si o stropim cu sosul din tava). Pentru a putea fi taiata usor se lasa sa se raceasca bine.
Rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval se serveste alaturi de salata de muraturi asortate.
Reteta de rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Elisa.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii