Rulouri de piept de pui cu unt si condimente

Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca pentru snitele. Se presara cu sare si piper, se ruleaza punind inauntru un

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui
  • 30 gr. unt
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • zeama de lamiie

Mod de preparare

Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca pentru snitele. Se presara cu sare si piper, se ruleaza punind inauntru unt amestecat cu verdeata si sare de lamiie. Se ruleaza carnea spre osul mic care trebuie sa ramina afara impachetindu-se bine untul cu verdeata. Rulourile se trec prin faina,ou si pesmet si se frig in ulei mult, incins.
Se poate servi cu felii de franzela date prin ou batut si prajite, ornate frumos pe platou si garnisite cu mazare sote si cartofi pai.In momentul servirii, se stropesc cu unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori