Mancaruri cu carne

Reteta Rulouri de porc umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
puiu alina mariana 7700 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si rosiile, se calesc foarte putin

ingrediente

   1/2 kg carne macra de porc(vitel)
   unt sau margarina
   ciuperci
   rosii
   ardei gras
   ceapa
   marar
   patrunjel
   sare
   piper
   vin alb sau rosu

mod de preparare

Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si rosiile, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar si patrunjel. Bucatile de carne se umple fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se leaga cu ata pentru a nu se desface, se rumenesc putin in ulei incins apoi se pun intr-un vas de yena cu o cana de vin, o lingura de ulei si condimente. Se dau la cuptor
aproximativ 20 min. Cand sunt gata se taie ata.
Se serveste cu garnitura de orez sau piure de cartofi
Incearca si Pulpa de miel la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.