Rulouri din piept de pui

Pieptul de pui se taie felii si se bate usor. Se face o umplutura din morcov, mar, sare piper, un praf de scortisoara. Pe fiecare bucata de carne se p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulouri din piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 1 morcov
  • 1 mar
  • aprox 150g cascaval
  • 1/4 lg (lingurita ) scortisoara -optional
  • sare
  • piper
  • 1 lg pasta de ardei iute
  • sau boia dulce
  • dupa preferinte
  • 1 lg zahar
  • 1 lg apa

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.

Se face o umplutura din morcov, mar, sare piper, un praf de scortisoara. Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura. Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.

Rulourile se ung cu un amestecul facut din :

1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ), 1 lg zahar

1 lg apa.

Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime.

Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor ).

Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.
Le-am servit cu ciuperci cu lamaie.

Pofta buna!

Reteta Rulouri din piept de pui a fost propusa de pansy pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Pui maryland la tava (reteta lui jamie oliver),

Pui la cuptor cu marinada de otet balsamic,

Escalopini de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci