Sarmalele cu varza acra se pregatesc la fel ca sarmalele de varza dulce, varza in loc sa fie oparita insa, este spalata cu apa rece ca sa piarda din acreala.
Sarmalele cu varza acra se pregatesc la fel ca sarmalele de varza dulce, varza in loc sa fie oparita insa, este spalata cu apa rece ca sa piarda din acreala, iar sarmalele se fierb numai in apa, fara bors, adaugandu-se putina boia de ardei in loc de rosii sau bulion. Vara se poate adauga un ardei gras, taiat subtire.
Sarmalele cu varza acra se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii